Clicky


Heeren de Wit Transport failliet verklaard [update]

Heeren de Wit Transport failliet verklaard [update]
14-11-2018 11:16 | Faillissementen | auteur Redactie

ROOSENDAAL - [update 16:35 uur] Voor de rechtbank Zeeland-West-Brabant is dinsdag 13 november Heeren de Wit Transport BV, gevestigd aan de Gastelseweg 161 in Roosendaal, failliet verklaard.

Volgens de curator, mr. Willemen, werken er rond de 21 werknemers bij het bedrijf. "Het faillissement is nog vrij vers. Ik ben alles nog aan het onderzoeken en heb gisteren een gesprek gehad met de bestuurder van het bedrijf", laat de curator desgevraagd weten.

"Er wordt op dit moment doorgewerkt maar ik ben ana het onderzoeken of lopende klussen moeten worden afgemaakt. Een doorstart is niet uitgesloten maar ook dat moet ik nog onderzoeken", aldus de curator.

Heeren de Wit Transport is ontstaan nadat in 2013 de Heeren Groep De Wit Transport overnam. Heeren De Wit transport was gespecialiseerd in bouwvervoer en kraanwagenvervoer.

Hans Melkert, Financieel Manager bij Heeren Groep, laat woensdagmiddag in een reactie weten dat alleen Heeren De Wit Transport BV failliet is en dat de twee andere onderdelen van de Heeren Groep, te weten Heeren Transport en Heeren Kraanverhuur, gewoon doorgaan.

Heeren Transport verzorgt onder andere speciaal transport, agrarisch transport, afvaltransport en kiepautotransport. Heeren Kraanverhuurbedrijf is gespecialiseerd in kraanverhuur, machineverplaatsingen en fabrieksverhuizingen.