Clicky

 
Transport Online - Grote milieu- en transportcontrole op A7 [+foto]

Grote milieu- en transportcontrole op A7

Grote milieu- en transportcontrole op A7 [+foto]
13-11-2018 19:05 | Controles | auteur Redactie

DRACHTEN - De politie hield dinsdag in samenwerking met basisteam Oost-Fryslân, de Landelijke Eenheid en de RDW een milieu- en transportcontrole.

Motorrijders selecteerden op de A7 tussen Beetsterzwaag en Frieschepalen en vanaf de autoweg N31 tussen Drachten en Garyp en tussen Ureterp en Drachten vrachtwagens, bestelauto's, voertuigen met aanhangers en andere interessant goederenvervoer.

Deze werden vervolgens richting de controleplaats, het terrein van Rijkswaterstaat in Drachten, begeleid en daar door de eerder genoemde instanties gecontroleerd.

Er werden onder meer boetes uitgedeeld voor overbelading, lengte van de vrachtwagen, rijden zonder geldig rijbewijs, gladde banden, onvoldoende of geen ladingzekering en het rijden op bestuurderskaart van iemand anders.

Ook werd een MMBS voertuig (motorvoertuig met beperkte snelheid) staande gehouden door een motoragent op het Noorderend. Het voertuig ging 25 km/u te snel. De bestuurder kreeg een WOK-melding en een proces-verbaal voor 25 km/u te snel.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,980
Diesel1,624

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions