Clicky

 
Transport Online - A12 bij Utrecht dicht na ongeval met twee vrachtwagens [+foto's]

A12 bij Utrecht dicht na ongeval met twee vrachtwagens

A12 bij Utrecht dicht na ongeval met twee vrachtwagens [+foto's]
09-11-2018 17:07 | Ongevallen | auteur Redactie

UTRECHT - Een ongeval op de A12 bij knooppunt Oudenrijn, waarbij twee vrachtwagens betrokken waren, heeft vrijdagmiddag voor problemen gezorgd voor het verkeer. De weg ging helemaal dicht in de richting van Den Haag, waardoor een flinke file ontstond. Bij het ongeval raakte één van de chauffeurs licht gewond.

Ook op de A27 en de A28, die bij Utrecht aansluiten op de A12, liep het verkeer vast. Wie naar Den Haag of Rotterdam moet, kan bij knooppunt Lunetten het beste omrijden via de A27, de A15 en de A4.

Rijkswaterstaat laat weten dat één rijstrook kort voor 17.00 uur is opengegaan, de twee andere rijstroken blijven nog dicht. Rond 21.00 uur gaan alle rijstroken weer dicht. Door het ongeval is het wegdek zo beschadigd dat het asfalt moet worden weggefreesd en er nieuw asfalt moet worden aangebracht. Dat gebeurt in de nacht van vrijdag op zaterdag. De A12 is ook zaterdagochtend vroeg bij knooppunt Oudenrijn nog dicht, in verband met de reparatie aan het asfalt. Rijkswaterstaat liet dat vrijdagavond weten.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,088
Diesel2,090

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden