Clicky


 


33 Bombardier TRAXX-locomotieven voor Akiem

33 Bombardier TRAXX-locomotieven voor Akiem [+foto's]
09-11-2018 11:26 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

BERLIJN - Akiem, een leasemaatschappij voor spoorvoertuigen en Bombardier hebben twee contracten getekend voor in totaal 33 Bombardier TRAXX-locomotieven. Op basis van de cataloguswaarde hebben de contracten samen een waarde van 112 miljoen euro. De levering staat gepland tussen 2019 en 2021.

De order bestaat ​​uit een mix van TRAXX MS 2 (multi-systeem), TRAXX AC 3 (wisselstroom) en TRAXX DC3 (gelijkstroom) locomotieven.

Fabien Rochefort, CEO van Akiem Group, zei: "Deze extra reeks van 33 TRAXX-locomotieven voldoet aan de vraag van onze klanten in heel Europa. Met een vloot van 180 TRAXX-locomotieven tegen 2020 versterken we ons vermogen om betrouwbare, efficiënte, veilige en kosteneffectieve tractiediensten te leveren die worden verwacht door zowel passagiers- als goederenvervoerders."

Het Bombardier TRAXX 3-platform is het modernste vierassige locomotiefplatform van Europa. De drie modellen, TRAXX AC3, TRAXX MS3 en TRAXX DC3, bieden allemaal de optionele Last Mile-functie, een ondersteunende dieselmotor die niet-geëlektrificeerde secties overbrugt.

De locomotief TRAXX MS speelt een cruciale rol in de ontwikkeling van economieën in Europa. Ontworpen om te werken op Europa's vier hoofdspoorvoedingsspanningen - 15 kV en 25 kV wisselstroom evenals 1,5 en 3 kV gelijkstroom - het biedt de nodige flexibiliteit en interoperabiliteit om internationaal spoorvervoer over het continent te beheren.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,291
Diesel2,105

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions