Transport Online - Prettig wachten op de trein in nieuwe StationsHuiskamer Goes

Prettig wachten op de trein in nieuwe StationsHuiskamer Goes

Prettig wachten op de trein in nieuwe StationsHuiskamer Goes
09-11-2018 10:21 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

GOES - Vandaag, vrijdag 9 november, is in Goes de nieuwe StationsHuiskamer geopend. De StationsHuiskamer is een plek voor reizigers om prettig te wachten, even te werken of elkaar te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie of een warme snack. Gisteren bij het proefdraaien waren de eerste reacties van reizigers al heel positief en waren de huiselijke kuipstoeltjes direct gevuld.

Prettig wachten en gastvrije ontvangst

Na de succesvolle StationsHuiskamers op grotere stations als Den Haag, Arnhem en Rotterdam worden op diverse kleinere stations huiskamers gerealiseerd (denk aan Baarn, Den Helder, Heerhugowaard, Alphen en Assen). Reizigers kunnen hier terecht voor drankjes, broodjes, fruit en snacks. Daarnaast is het een plek waar reizigers prettig kunnen wachten met zicht op de trein en actuele reisinformatie.

Er is tevens gratis Wifi en extra stopcontacten om bijvoorbeeld een mobiele telefoon op te laden of even te werken of te studeren. De medewerkers van de voormalige Kiosk zijn nu tevens gastvrouw of gastheer van de StationsHuiskamer en een belangrijk aanspreekpunt voor de reiziger.

NS wil met de StationsHuiskamer het serviceniveau voor de reiziger van deur-tot-deur verder verbeteren. Uit de eerste metingen blijkt dat de StationsHuiskamer goed wordt gewaardeerd door reizigers. Het streven is om te groeien naar ca. 30 StationshuisKamers in 2020, verspreid over het land.Rijverboden

LET OP: Extra rijverboden rondom Pinksteren:
> Klik Hier! <

De rijverboden voor deze week: maandag 25 mei t/m zondag 31 mei

Alle Rijverboden
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,623
Diesel1,296

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions