Transport Online - Dode bij aanrijding auto en vrachtwagen op N36 [+foto]

Dode bij aanrijding auto en vrachtwagen op N36

Dode bij aanrijding auto en vrachtwagen op N36 [+foto]
06-11-2018 08:48 | Ongevallen | auteur Redactie

ARRIËN - [update 11:23 uur] Op de N36 tussen Ommen en de Witte Paal rotonde heeft vanmorgen een ernstig verkeersongeval plaats gevonden. Kort voor acht uur botste een vrachtwagen en een personenauto met elkaar. Dit gebeurde, vanaf Ommen gezien, vlak voor het viaduct van de Schapendijk.

De personenauto reed in de richting van de Witte Paal, en botste met de linkervoorzijde van de tegemoetkomende vrachtwagen. Na de botsing eindigde de personenauto in de zuidelijke sloot van de N36, waarin een laagje water staat.

Andere weggebruikers en toegesnelde hulpdiensten probeerden nog eerste hulp te verlenen maar dit mocht niet meer baten. De bestuurder, een 20-jarige jongeman uit Ede, overleed op de plaats van het ongeval. De voorbijgangers die via het water bij de auto probeerden te komen werden opgevangen in een politiebus. De chauffeur van de vrachtwagen bleef volgens de politie ongedeerd.

De verkeersongevallen analyse van de politie doet op het moment uitgebreid onderzoek op de plaats van het ongeval. Het wegdek ligt bezaaid met brokstukken. Een bestelbus die richting Almelo reed kon de brokstukken na het ongeval niet ontwijken en liep een lekke band op. Deze kon worden vervangen waarna de bestuurder van de bus zijn weg kon vervolgen.

Rijkswaterstaat meldt dat de weg langdurig afgesloten zal zijn. Verkeer wat richting Almelo onderweg was en vast kwam te staan voor het ongeluk is via een hulpdiensten opgang ter hoogte van de Middenweg weggesluisd. Het verkeer richting Ommen kon via onder andere een pech haven gedeeltelijk draaien.

Dashcam beelden

De politie is op zoek naar weggebruikers die beelden hebben van het ongeval die gemaakt zijn via dashmcam camera's. Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 1 juni t/m zondag 7 juni

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,623
Diesel1,288

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions