'Weinstein belaagde mogelijk wel 1000 vrouwen'

'Weinstein belaagde mogelijk wel 1000 vrouwen'
03-11-2018 14:10 | Showbizz | auteur ANP

LOS ANGELES - Filmproducent Harvey Weinstein heeft mogelijk wel duizend vrouwen seksueel belaagd. Dat zegt de advocaat die een civiele zaak tegen de filmbaas voorbereidt. "Ik denk dat we het hebben over honderden, ik denk dat het er bijna duizend zijn'', zei Elizabeth Fegan tegen de nieuwszender Sky.

"Zeker 150 vrouwen hebben zich op de een of andere manier gemeld. Daarnaast weten we van werknemers dat drie keer per week vrouwen in zijn kantoor kwamen en dat zij daarna moesten schoonmaken. Dit was dagelijks gedrag.'' Het wangedrag zou al aan het eind van de jaren zeventig zijn begonnen.

Weinstein wordt beschuldigd van seksueel ontoelaatbaar gedrag, variërend van intimidatie tot verkrachting. Hij ontkent de aantijgingen.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,787
Diesel1,471

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden