Clicky

 
Transport Online - Twee nieuwe Kögel schuifzeiltrailers voor TLS Logistics Vaassen

Twee nieuwe Kögel schuifzeiltrailers voor TLS Logistics Vaassen

Twee nieuwe Kögel schuifzeiltrailers voor TLS Logistics Vaassen
01-11-2018 16:39 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

VAASSEN - Kögel Trailers Benelux B.V. leverde deze week twee nieuwe schuifzeiltrailers met een onderschuivende laadklep aan TLS Logistics Vaassen.

De keuze voor Kögel werd gemaakt op basis van stabilteit en kwaliteit en uiteraard de daarbij horende juiste prijsverhouding, eveneens belangrijk is de service en onderdelen ondersteuning welke gegeven kan worden vanuit Truck & Trailer.

Kögel Trailers blijft continue de focus leggen op kwaliteits verbeteringen, en blijft hier de komende jaren op innoveren zodat deze gewaarborgd blijft, want kwaliteit is voor Kögel een magisch woord. Een uitblinkend proces van Kögel Trailers is de conservering door middel van Nano Ceramic KTL coating van chassis en alle andere staal delen, hiermee loopt Kögel Trailers ver voorop en is roestvorming not done.

Oplegger werd geleverd met versterkt chassis, Dhollandia 2000 kg laaddklep, accu’s ten behoeve van laadklep, 2 x 7 en 15-polige stekker aansluitingen en gereedschapkist. De zeilen en achterdeuren zijn door Kogel Trailers af fabriek voorzien van reclame in huisstijl van TLS Logistics Vaassen.

TLS Logistics met vestigingen in Vaassen en Drachten heeft zich sinds de start in 2000 ontwikkeld tot een veelzijdig logistiek dienstverlener. Klanten hebben een ontwikkeling zien doormaken waarin koeriersdiensten, Beneluxdistributie, expeditie wereldwijd en overige aanvullende diensten belangrijke onderdelen van hun dienstverlening zijn geworden.

Met betrekking tot wegvervoer voor luchtvrachtexpediteurs is TLS Logistics voor deze doelgroep een betrouwbare partner geworden door continu investeren in opleiding van medewerkers voor de in deze branche vereiste bevoegdheden, inrichten van beveiligde omgevingen in hun cross-dockcentra en realisatie van de benodigde certificeringen.

De opleggers werden afgeleverd door Kögel Benelux B.V.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,984
Diesel1,608

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions