Clicky

 
Transport Online - Politie zoekt getuigen ernstig ongeval A2

Politie zoekt getuigen ernstig ongeval A2

Politie zoekt getuigen ernstig ongeval A2
01-11-2018 13:35 | Ongevallen | auteur Redactie

NIEUWEGEIN - De politie zoekt getuigen van de aanrijding die woensdagmiddag 31 oktober plaatsvond op de A2 ter hoogte van Nieuwegein. Daarbij waren twee vrachtwagens en zes personenauto’s betrokken. Twee personen raakten gewond.

Rond 17:00 uur reed op de A2 door nog onbekende oorzaak een vrachtwagen tegen een personenauto aan. De inzittende van die personenauto, een 24-jarige vrouw uit Gouda, kwam daarbij bekneld te zitten en raakte ernstig gewond. De brandweer bevrijdde haar uit het voertuig. Een arts van de traumahelikoper verleende daarbij assistentie. Het slachtoffer werd naar een ziekenhuis vervoerd en wordt daar behandeld aan haar verwondingen.

Nog een gewonde

Bij het ongeval waren verder nog zes voertuigen betrokken. Daarbij raakte nog één inzittende van een personenauto gewond. Ook die werd vervoerd naar een ziekenhuis. De overige betrokkenen bij de aanrijding werden door het ambulancepersoneel ter plaatse nakeken en behandeld.

Aanhouding en onderzoek

De bestuurder van de vrachtwagen is aangehouden en naar het politiebureau gebracht voor verhoor. Het gaat om een 59-jarige man uit IJsselstein. De snelweg was geruime tijd afgesloten voor het verkeer. Specialisten van het Tactisch Verkeersteam van de politie doen onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Heeft u gezien hoe de aanrijding ontstond? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,084
Diesel2,084

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden