Transport Online - Burgemeester wilde seks voor verkeersdrempels

Burgemeester wilde seks voor verkeersdrempels

Burgemeester wilde seks voor verkeersdrempels
31-10-2018 19:08 | Buitenland | auteur Redactie

LANTANA - De burgemeester van het Amerikaanse plaatsje Lantana is in opspraak geraakt omdat hij een vrouwelijke ingezetene om seks zou hebben gevraagd in ruil voor het aanleggen van verkeersdrempels in haar wijk. De vrouw diende een klacht in bij de ethische commissie van de staat Florida, die de zaak serieus neemt en een onderzoek is begonnen.

Volgens Amerikaanse media kende Catherine Padilla burgemeester David Stewart via een maatschappelijke club en had ze al een keer een uitnodiging om het bed met hem te delen afgewezen. Toen de burgervader kort daarna hoorde van de actie die zij voerde om verkeersdrempels in haar wijk te krijgen, deed hij een nieuwe poging.

Hij maakte duidelijk dat het 'nog niet te laat was' en dat ze alsnog seks met hem kon hebben in ruil voor de garantie dat die verkeersdrempels er zouden komen. Ze weigerde weer. De zaak speelde in 2015 maar Padilla kon naar eigen zeggen onlangs pas de kracht opbrengen om een klacht in te dienen. Stewart loopt nu de kans dat hij zijn baan verliest en een boete krijgt van 10.000 dollar. Hij kan een zaak voorkomen met een schikking.

De verkeersdrempels kwamen er overigens ook zonder de seks.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,681
Diesel1,257

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions