Clicky


Gordon sluit koffiezaak in Rotterdam

Gordon sluit koffiezaak in Rotterdam
31-10-2018 13:54 | Showbizz | auteur ANP

ROTTERDAM - Gordon stopt na ruim een jaar met zijn koffiezaak aan de Coolsingel in Rotterdam. Blushing is in de Maasstad niet zo'n succes geworden. In Amsterdam en Blaricum is Blushing wel een succes, aldus de entertainer.

"Het is vreselijk jammer want ik geloofde echt in een dergelijk concept in Rotterdam maar helaas heeft het toch een andere uitwerking gehad dan ik gedacht had", zegt Gordon in een verklaring. "Ondernemen is risico’s nemen en dan moet je doorschakelen. We zijn met Blushing bezig om te groeien, maar als er een stagnatie in zit dan moet je die oplossen en dat heb ik nu gedaan."

Gordon wil nu de focus volledig leggen op de andere twee vestigingen. Ook richt hij zich op zijn andere horecaplannen. "Er gaat een deur dicht en er gaat vast weer een raam open", aldus de entertainer.

Blushing in Rotterdam werd in juni 2017 feestelijk geopend. Gordon had toen meerdere bekenden uitgenodigd. Zo was Gerard Joling van de partij, net als Jan Versteegh, Angela Groothuizen, Inge de Bruijn en Rob Geus.