Clicky

 
Transport Online - Mercedes-Benz presenteert de Actros RoadStars Carbon Edition

Mercedes-Benz presenteert de Actros RoadStars Carbon Edition

Mercedes-Benz presenteert de Actros RoadStars Carbon Edition
31-10-2018 09:42 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

UTRECHT - Mercedes-Benz Trucks presenteert met dertig Actros RoadStars Carbon Editions de opvolger van de Actros SilverStar. De truck wordt in gelimiteerde oplage geleverd met een rijke standaarduitrusting, een 350 kW (480 pk) sterke motor, een unieke striping en een interieur in carbon look. Elke Actros RoadStars Carbon Edition is voorzien van een uniek serienummer.

RoadStars Carbon Editon

De basis van deze special edition is een 350 kW (480 pk) sterke Actros met GigaSpace-Cabine. Tot de standaarduitrusting behoren onder meer het Comfort-pakket, het Safety-pakket, het Zichtpakket, Predictive Powertrain Control, comfortstoelen, een premium matras en een koelkast. In het exterieur vallen naast de diepzwarte metallic lak de Alcoa velgen, dakspoilers en een verlichte Mercedes-Benz ster op. Op de zonneklep en boven de grille prijkt de naam RoadStars Carbon Edition en de spiegels en cabine zijn voorzien van carbon look accenten.

Spectaculair interieur

In samenwerking met Cools Bekledingen heeft het interieur van de GigaSpace-Cabine een hele bijzondere make-over gekregen. Met name de carbon look sierlijsten geven de RoadStars Carbon Edition een unieke uitstraling. De carbon look is ook verwerkt in beide deurgrepen. De zwartlederen bestuurdersstoel en passagiersstoel zijn voorzien van zilveren accenten. In het deurpaneel en het dashboard zijn zilveren stiksels verwerkt. Het nieuwe interieur van de RoadStars Carbon Edition valt volledig onder de garantie van Mercedes-Benz.

Gelimiteerd

Elke Actros RoadStar Carbon Edition is uniek en krijgt een badge met nummering op de carbon afwerking in het interieur. Van het model worden slechts dertig ‘Original’ special editions uitgegeven. Ieder model heeft derhalve een eigen nummer en krijgt als bewijs van echtheid een certificaat bij aflevering.

Foto's

 • Hilmi Kilic
  Vale Logistics
 • Hilmi Kilic
  Vale Logistics
 • Hilmi Kilic
  Vale Logistics
 • Hilmi Kilic
  Vale Logistics

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,985
Diesel1,613

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions