Clicky

 
Transport Online - Fietser komt om bij ongeval in Breda

Fietser komt om bij ongeval in Breda

Fietser komt om bij ongeval in Breda
30-10-2018 10:00 | Ongevallen | auteur ANP

BREDA - Een 64-jarige fietser uit Breda is dinsdagmorgen overleden bij een verkeersongeval op de kruising van de Zwijnsbergenstraat en de Loevesteinstraat in Breda. Het slachtoffer kwam terwijl hij de kruising overstak in aanrijding met een auto bestuurd door een 31-jarige man uit Bavel. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval en roept getuigen op zich te melden.

De automobilist kwam uit de richting van Bavel en wilde vermoedelijk zijn weg vervolgen  in de richting van het centrum over de Claudius Prinsenlaan.  De fietser reed over de Zwijnsbergenstraat en wilde vermoedelijk links af slaan ook richting centrum. De automobilist en de fietser zijn daarbij in aanrijding gekomen.

De hulpdiensten zijn direct door de bestuurder van de auto gealarmeerd.  De fietser is overleden aan de gevolgen van de aanrijding. Een verkeerongevallen analist is ter plaatse gekomen en gestart met een onderzoek naar de toedracht. De kruising wordt ter plaatse geregeld door verkeerslichten. De automobilist is meegenomen naar het bureau voor verhoor, aldus de politie.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,946
Diesel1,753

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions