Transport Online - Man die fietsers in Goes doodreed dronk vier keer te veel

Man die fietsers in Goes doodreed dronk vier keer te veel

Man die fietsers in Goes doodreed dronk vier keer te veel
29-10-2018 16:49 | Binnenland | auteur ANP

GOES - [update 21:00 uur] De negentienjarige man die zondag twee fietsers doodreed in Goes had ruim vier keer zoveel alcohol in zijn bloed als toegestaan.

Toen hij na het noodlottige ongeval moest blazen, kwam de teller op 385 ug/l. Dat is veel meer dan de toegestane 88 ug/l, de hoeveelheid die geldt voor een beginnend bestuurder.

Bij de aanrijding kwamen een 33-jarige vrouw uit Goes en haar 30-jarige vriend uit Macedonië, die bij haar verbleef, om het leven. Het stel overleed ter plaatse. Direct na het ongeval meldden getuigen zich bij de politie. De verdachte, die uit Kloetinge komt, zit nog vast.

De nabestaanden organiseerden een inzamelingsactie om het lichaam van de overleden man te repatriëren en hem in Macedonië te begraven. Het streefbedrag, 10.000 euro, was volgens Omroep Zeeland maandagavond al gehaald.

Volgens de regionale omroep zijn maandag tientallen bloemstukken neergelegd op de plek waar het stel werd aangereden, de kruising van de Van de Spiegelstraat en Kloetingseweg in Goes.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,677
Diesel1,307

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions