150 MAN’s TGX voor logistiek dienstverlener Remco Vos

150 MAN’s TGX voor logistiek dienstverlener Remco Vos
29-10-2018 16:09 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

LEUSDEN - Logistiek dienstverlener Remco Vos heeft 150 MAN’s TGX 18-460 BLS besteld voor zijn vestiging in Litouwen. Deze trucks vervangen het huidige MAN-wagenpark van het bedrijf. De bewezen betrouwbaarheid daarvan is een doorslaggevende factor geweest bij de overeenkomst, die op de IAA voor bedrijfswagens in Hannover werd bezegeld.

De 150 MAN TGX-modellen die Remco Vos heeft besteld, zijn vooral bedoeld voor transport van stukgoed richting West-Europa. Alle modellen zijn voorzien van de ruime en comfortabele XXL-cabine. De trucks worden tussen 2019 en 2020 gefaseerd afgeleverd.

Doorslaggevende pluspunten

De 150 nieuwe MAN-trucks vervangen evenzoveel MAN-modellen die het bedrijf sinds 2011 inzette. Het huidige MAN-wagenpark van Remco Vos heeft zich op het gebied van betrouwbaarheid ruimschoots bewezen. Dit was een belangrijke factor in de totstandkoming van de nieuwe overeenkomst. Ook de gunstige Total Cost of Ownership (TCO) speelde daarbij een belangrijke rol: de MAN TGX is robuust én efficiënt.

De service van een dekkend netwerk

Zeker met het oog op het internationale karakter van de inzet van de nieuwe trucks is optimale inzetbaarheid voor Remco Vos een cruciale factor. Daarvoor maakt de logistiek dienstverlener speciale onderhoudscontracten. Het onderhoud wordt uitgevoerd in Nederland. Ook het Europees dekkende netwerk en het uitgebreide dienstenpakket van de after sales-organisatie van MAN dragen bij aan optimale uptime of inzetbaarheid.

‘Alles-in-één’-oplossing

Remco Vos heeft nadrukkelijk ook gekozen voor een ‘alles-in-één’-oplossing’. Naast de levering en het onderhoud verzorgt MAN Truck & Bus Nederland namelijk ook de leaseconstructie van de trucks. Voor Vos betekent dit: een vast aanspreekpunt én complete ontzorging op één adres.

Remco Vos is in Nederland actief met de bedrijven Vortex Logistics, De Klok Logistics en Van Vliet Transport. Het bedrijf richt zich vanuit de locaties in Venray, Nijmegen en Vianen met 350 trucks op nationale en internationale distributie en daarnaast op warehousing (beschikbaar vloeroppervlak 110.000 m2). De logistiek dienstverlener heeft ruim 640 medewerkers in dienst. Naar verwachting komt de omzet dit jaar boven 70 miljoen euro uit.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden