Trump: media willen scoren met bompost-verhaal

Trump: media willen scoren met bompost-verhaal
27-10-2018 10:20 | Buitenland | auteur ANP/RTR

CHARLOTTE - De Amerikaanse president Donald Trump vindt dat de media in de Verenigde Staten misbruik maken van de zaak met de bompakketten die deze week naar prominente Democraten en critici van Trump zijn verstuurd. Volgens de president gebruiken media dit voorval om over zijn rug politiek te scoren.

"We hebben de afgelopen uren een poging van de media gezien om de sinistere acties van één individu te gebruiken om politieke punten tegen mij en de Republikeinse partij te scoren'', zei Trump tijdens een speech in Charlotte (North Carolina), waar hij campagne voert voor de tussentijdse verkiezingen. "CNN sucks'', was een veel gehoorde kreet in het publiek tijdens de bijeenkomst.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,787
Diesel1,471

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden