Transport Online - DAF CF 300 FA 4x2 Day Cab voor Rentex Floron

DAF CF 300 FA 4x2 Day Cab voor Rentex Floron

DAF CF 300 FA 4x2 Day Cab voor Rentex Floron
26-10-2018 13:42 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

BOLSWARD - Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van de DAF Cf 300 FA 4x2 Day Cab aan Rentex Floron in Bolsward. Het betreft de 2e DAF CF 300 voor Rentex Floron.

De DAF CF 300 FA distributietruck is uitgevoerd met een Day Cab. Een mechanische cabine-ophanging met een vaste cabine opstap. Met de Halogeen koplampen, een lichtbundel voor rechtsverkeer, led dag verlichting en mistlampen. Heeft de DAF CF een uitstekend zicht.

De cabinekleur is uitgevoerd met Special Solid. Hiernaast is het koplamppaneel, de bumper, de onderste opstap, dak spoiler en de Fenders in de cabinekleur gespoten. De opstapbak is in de cabinekleur en de spiegelkappen zwart. Met elkaar brengen deze kleuren de nieuwe DAF CF 300 FA 4×2 distributietruck tot een prachtig geheel! Hierbij heeft de DAF CF 300 elektrisch verstelbare spiegels en een Frontspiegel. Een verstelbare dak spoiler en Fenders.

De cabine interieur kleuren zijn Dark Sand met Black Rock decoratie. Verder is de DAF CF 300 FA 4x2 Day Cab uitgevoerd met een Luxury Air chauffeursstoel. En heeft een automatische temperatuur regeling met Airco. Hier naast bezit de DAF een glazen dakluik met handbediening. En een pollenfilter.

Er is een universele Fleet Management Connector ingebouwd. Met het winstgevende DAF Connect. DAF Connect geeft Rentex Floron real-time informatie voor optimale prestaties. Door DAF Connect heeft de DAF CF 300 FA 4x2 Day Cab een aanpasbaar en gebruiksvriendelijk dashboard met duidelijke informatie over de voertuig locatie. Het brandstofverbruik, de afgelegde kilometers, en de bezettingsgraad van het wagenpark en stationair tijd.

De ‘Live Fleet View’ levert Rentex Floron nauwkeurige informatie over de locatie van het voertuig. Zo kan Rentex Floron de inzet van het wagenpark optimaal plannen, met inbegrip van routes en rijtijden. Met DAF Connect, het nieuwe wagenparkbeheersysteem van DAF, haalt Rentex Floron het beste uit zijn mensen en de voertuigen. Op basis van de informatie die DAF Connect geeft, kan onderhoud nog beter worden afgestemd op het specifieke wagenpark en bedrijfsvoering van Rentex Floron. Bedrijfswagen Service Friesland ondersteunt Rentex Floron proactief door op het juiste moment onderhoud en reparaties in te plannen en uit te voeren.

De DAF CF 300 FA 4x2 Day Cab is uitgevoerd met een PACCAR MX-11 motor. En met de soepel schakelende geautomatiseerde TraXon versnellingsbak, welke zowel handmatig bediend kan worden. Is de DAF CF 300 FA 4×2 Day Cab een ware Pure Excellence distributietruck voor Rentex Floron.

Foto's

 • J.Roeland
  Hans de Waal
 • Simons Transport
  Simons Transport
 • Jowitra
  Jowitra
 • C. Timmer Transport
  C. Timmer Transport

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,829
Diesel1,499

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions