Transport Online - Politie vindt twee verdachte pakketten voor Joe Biden

Politie vindt twee verdachte pakketten voor Joe Biden

Politie vindt twee verdachte pakketten voor Joe Biden
25-10-2018 16:52 | Buitenland | auteur ANP

WASHINGTON - De Amerikaanse politie heeft twee verdachte pakketten onderschept die aan de voormalige vicepresident Joe Biden waren geadresseerd. CBS News meldt op basis van de autoriteiten dat de twee poststukken met mogelijk explosief materiaal zijn aangetroffen op verschillende afdelingen van een postbedrijf in de staat Delaware. Een in New Castle en een in de plaats Wilmington.

Het vermoeden bestond al dat een verdacht pakket naar Biden was gestuurd. Agenten zochten onder meer in en bij het huis van de voormalige vicepresident in Greenville. Daar werd verder niets aangetroffen.

De pakketten hebben overeenkomsten met de andere 'bompakketten' die zijn verstuurd aan onder anderen voormalig president Barack Obama, ex-presidentskandidate Hillary Clinton en acteur Robert De Niro. De autoriteiten hebben inmiddels tien pakketten in korte tijd gevonden. Geen van deze 'bompakketten' is daadwerkelijk afgegaan.

Alle verdachte poststukken zijn naar verluidt via US Postal Service verstuurd. Wie achter de verzendingen zit, is onduidelijk. Agenten die de zaak onderzoeken, richten hun pijlen momenteel op de Amerikaanse staat Florida, meldt een bron binnen de politie aan persbureau Reuters.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,651
Diesel1,300

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions