Transport Online - Patiënten MC Slotervaart voor vrijdag 15 uur overgeplaatst

Patiënten MC Slotervaart voor vrijdag 15 uur overgeplaatst

Patiënten MC Slotervaart voor vrijdag 15 uur overgeplaatst
25-10-2018 16:37 | Binnenland | auteur ANP

AMSTERDAM - Patiënten die nog in het failliet verklaarde MC Slotervaart liggen moeten voor vrijdag 15.00 uur zijn overgeplaatst naar een ander ziekenhuis. Mensen die op een polikliniek zijn geholpen mogen nog wel wat langer blijven. Dat kregen medewerkers tijdens een personeelsbijeenkomst donderdag te horen.

Donderdag lagen er nog ongeveer vijftig patiënten in het Slotervaartziekenhuis. De poliklinieken blijven voorlopig open omdat er nog veel afspraken staan gepland, zegt Roos Blom, vice-voorzitter van de ondernemingsraad. Medewerkers zijn met klem gevraagd om te blijven werken, ondanks dat de salarissen donderdag niet zijn uitbetaald.

Het Amsterdamse ziekenhuis en de IJsselmeerziekenhuizen, in handen van zorgondernemer Loek Winter, werden donderdag bankroet verklaard. De ziekenhuizen kwamen in financiële problemen nadat financiers het vertrouwen hadden opgezegd. Het Slotervaart kampte al lang met financiële en bestuurlijke problemen en ook in de IJsselmeerziekenhuizen heerste al geruime tijd onrust.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 1 juni t/m zondag 7 juni

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,621
Diesel1,286

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions