Transport Online - 'Bompakket naar restaurant Robert De Niro'

'Bompakket naar restaurant Robert De Niro'

'Bompakket naar restaurant Robert De Niro'
25-10-2018 13:56 | Buitenland | auteur ANP

NEW YORK - Er is een verdacht pakket naar acteur Robert de Niro gestuurd. Het werd afgeleverd bij een pand in New York waar zich onder meer een restaurant en productiebedrijf van de acteur bevinden, berichten Amerikaanse media.

Een lokale nieuwszender bericht dat een medewerker in de vroege ochtend besefte dat het pakket erg leek op de eerdere 'bompakketten' waar in de media over was bericht. Daarop schakelde dat personeelslid de politie in. Het pakketje was volgens bronnen geadresseerd aan De Niro.

Met röntgenapparatuur is vastgesteld dat het pakket overeenkomsten vertoont met de pakketten die eerder naar prominente Democraten en nieuwszender CNN werden gestuurd. Daarin zaten mogelijke explosieven.

Idioot

De Niro liet meermaals blijken geen fan te zijn van de Amerikaanse president. Zo riep hij 'fuck Trump' tijdens de uitreiking van de Tony Awards en noemde de acteur de president eerder al "een idioot zonder enig gevoel van menselijkheid of medeleven".

In de Verenigde Staten zijn de afgelopen dagen al negen pakketjes onderschept waar een explosief in zat. Die waren bestemd voor prominente Democraten, onder wie voormalig president Barack Obama en Bill en Hillary Clinton, en mensen die kritisch zijn over president Trump.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,675
Diesel1,318

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions