Transport Online - Verdacht pakket weggehaald uit gebouw CNN

Verdacht pakket weggehaald uit gebouw CNN

Verdacht pakket weggehaald uit gebouw CNN
24-10-2018 18:58 | Buitenland | auteur ANP

NEW YORK - Het verdachte pakketje dat was gevonden in de postkamer van CNN is daar inmiddels weggehaald. Dat heeft CNN gemeld.

Het pakketje met daarin een mogelijk explosief dat in de postkamer werd gevonden, was geadresseerd aan de voormalige CIA-baas John Brennan, melden lokale politiefunctionarissen aan CNN. Brennan, die diende onder president Barack Obama, is regelmatig te gast bij CNN en een criticus van Trump. Brennan maakte begin 2017 als CIA-baas plaats voor Mike Pompeo.

Het object dat in de postkamer van CNN is gevonden lijkt op de pakketjes die voor Hillary Clinton, Barack Obama en George Soros waren bestemd, aldus een politiebron. Een andere bron binnen justitie zei tegen verslaggever Evan Perez van CNN dat uit het eerste onderzoek van alle objecten blijkt dat deze op dezelfde manier gemaakt zijn. Minstens een van de objecten bleek projectielen te bevatten, onder meer glasscherven.

CNN is gevestigd in het Time Warner Center in New York. Na de vondst van het pakketje bij CNN werd het Time Warner Center ontruimd.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,683
Diesel1,325

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions