Transport Online - DAF XF 480 FT voor GBN trans

DAF XF 480 FT voor GBN trans

DAF XF 480 FT voor GBN trans
24-10-2018 09:20 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

Bedrijfswagen Service Friesland mocht opnieuw de sleutels overhandigen van een nieuwe DAF XF 480 FT Super Space Cab. Dit keer aan Gert-Jan Breidenbach. Gert-Jan rijdt in opdracht van de Vries Road en Rail te Grou.

Deze DAF XF bezit onder meer Hydraulic ten behoeve van kipper en walking floor functie, dit is door Bedrijfswagen Service Friesland opgebouwd.

De DAF XF 480 FT Super Space Cab is een prachtige zwarte uitvoering. En is uitgevoerd met een PACCAR MX-13 motor. Met een MX-motor rem Euro 6 uitlaatemissie. Een geautomatiseerde Traxon versnellingsbak met 12 versnellingen. Welke hiernaast met de hand bediend kan worden.

De cabine interieur kleur is Exclusive met een leren portierkleding. De chauffeursstoel, bijrijders stoel en stuurwiel zijn Xtra Leather. En hiernaast is de DAF XF 480 FT uitgevoerd met een automatische klimaatregeling, koellade en 220 volt omvormer. Verder zijn voor deze klant nog vele extra opties speciaal ingebouwd.

Ook is de DAF XF 480 FT uitgevoerd met een Adaptive Cruise Control met FCW en AEBS. Een Predictive Cruise Control. En een Driver Performance Assistant.

GBN Trans mag trots zijn op deze mooie nieuwe DAF XF 480 FT Super Space Cab welke door het ontwerp van E.D.B.-design nog een extra uitstraling heeft gekregen.

Foto's

 • J.Roeland
  Hans de Waal
 • Simons Transport
  Simons Transport
 • Jowitra
  Jowitra
 • C. Timmer Transport
  C. Timmer Transport

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,826
Diesel1,499

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions