Container Terminal Twente enorm succesvol

Container Terminal Twente enorm succesvol
23-10-2018 17:10 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

ALMELO - Container Terminal Twente (CTT) heeft drie binnenvaartterminals in Nederland. De nieuwste terminal is gelegen in Almelo op het XL Businesspark Twente en kent een explosieve groei dankzij de ontwikkeling van de T-Port Logistic Campus van Heylen Warehouses en de komst van Bleckmann en V-Tech Europe.

De full-service terminal ging het afgelopen jaar operationeel en heeft al ruim 5.000 containers verwerkt. Verdere groei van de containerstroom lijkt verzekerd door de toekomstige uitbreiding van de T-port Logistic Campus en de uitbreiding van Timberland Europe. CTT verwacht een groei op deze terminal in de komende jaren naar ongeveer 30.000 containers, een stijging van bijna 84 procent.

De inland containerterminal is direct gelegen aan de snelweg A35/A1 met een kade van 350 m1 aan het Twentekanaal en heeft dagelijkse afvaarten naar verschillende locaties. Dit bewijst eens te meer dat het XL Businesspark Twente de perfecte multimodale locatie is in Nederland en West-Europa.ACTUEEL

Vanwege stiptheidsacties van Franse douaniers zijn er lange wachttijden in Calais. Check hieronder de actuele wachttijden.

Actuele wachttijden

Truckoccasions

Rijverboden
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier