Clicky

 
Transport Online - Nauwelijks hinder door staking bij Ryanair

Nauwelijks hinder door staking bij Ryanair

Nauwelijks hinder door staking bij Ryanair
23-10-2018 12:22 | Arbeidsvoorwaarden | auteur ANP

EINDHOVEN - Reizigers hebben dinsdag nauwelijks last van de staking van het cabinepersoneel van Ryanair op Eindhoven Airport. Tot dusver zijn er geen vluchten van Ryanair geannuleerd. Slechts één vlucht staat met grote vertraging op het vertrekschema.

Vakbond FNV denkt dat Ryanair cabinepersoneel van andere bases heeft ingeschakeld. Volgens projectleider Leen van der List negeert de luchtvaartmaatschappij op die manier een uitspraak van de rechter die eerder bepaalde dat het bedrijf geen stakingsbrekers mag inzetten.

De stewards en stewardessen van Ryanair staken dinsdag als protest tegen de plotselinge sluiting van de basis van de Ierse prijsvechter op Eindhoven Airport. Vier vliegtuigen van Ryanair worden vanaf 5 november ergens anders gestationeerd. Piloten en cabinepersoneel worden gedwongen om te gaan werken vanuit andere bases in Europa.

Ryanair heeft voor vandaag in totaal 22 vluchten van en naar Eindhoven Airport gepland staan die worden uitgevoerd door de bemanning die op Eindhoven Airport is gestationeerd.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,938
Diesel1,912

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden