Clicky


Kijkcijfers RTL Late Night zakken verder weg naar 188.000 kijkers

Kijkcijfers RTL Late Night zakken verder weg naar 188.000 kijkers
23-10-2018 11:32 | Showbizz | auteur ANP

AMSTERDAM - Twan Huys blijft maar kijkers verliezen met zijn RTL Late Night. Maandagavond stemden slechts 188.000 kijkers af op de latenighttalkshow, blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek. Nooit eerder trok RTL Late Night zo weinig bekijks.

Humberto Tan moest eerder dit jaar het veld ruimen vanwege teruglopende kijkcijfers. Toen stemden geregeld nog zo'n half miljoen Nederlanders af op de talkshow, die in zijn hoogtijdagen bijna twee miljoen kijkers wist te boeien. Met Tan aan het hoofd van de tafel trok RTL Late Night in vijf jaar tijd één keer minder dan 300.000 kijkers. Huys, die de talkshow sinds de zomer presenteert, zat volgens Mediacourant al drie keer onder die grens. Huys haalt de kijkcijfertop 25 van de Stichting KijkOnderzoek vaker niet dan wel.

Ook maandag behoorde RTL Late Night weer niet bij de 25 best bekeken programma's. Voor een plek in de top waren minimaal 425.000 kijkers nodig. Zoveel mensen stemden af op het nieuwe SBS6-programma Wereldreis op wielen. De kijkcijferlijst wordt aangevoerd door het NOS Journaal van 20.00 uur, dat 1,9 miljoen kijkers trok. Spoorloos (1,8 miljoen kijkers) en Radar (1,3 miljoen kijkers) maken de top drie compleet.

Pauw, de grote concurrent van Huys, prijkt wel in de kijkcijfertop. De 972.000 Nederlanders die maandagavond laat op NPO 1 afstemden zijn genoeg voor de negende plek.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,187
Diesel1,958

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions