Acht migranten gevonden in oplegger vrachtwagen

Acht migranten gevonden in oplegger vrachtwagen [+foto's]
23-10-2018 09:14 | Criminaliteit | auteur Redactie

HENDRIK-IDO-AMBACHT - In een vrachtwagen die geparkeerd stond aan de Sandelingen-Oost in Hendrik-Ido-Ambacht heeft de politie maandagochtend acht migranten aangetroffen. Allen verkeerde in goede gezondheid.

De chauffeur van de vrachtwagen was zijn reis in Groot-Brittannië gestart en had onderweg naar huis meerdere stops gemaakt. Zijn laatste stop was in België. Op de rijksweg A16 hoorde hij ineens gebonk vanuit zijn oplegger komen, waarop hij besloot om zijn vrachtwagen op genoemde parkeerplaats stil te zetten en belde direct de politie.

In de oplegger, waar normaal gesproken vleeswaren in worden vervoerd, zaten de zeven mannen en één vrouw. De koeling was onklaar gemaakt maar desondanks was het binnen maar 1 graad.

Nadat zij door personeel van de ambulance medisch waren onderzocht, werd het achttal, vermoedelijk afkomstig uit Eritrea, overgedragen aan de vreemdelingenpolitie.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,787
Diesel1,471

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden