Clicky

 
Transport Online - Nieuwe Kögel schuifzeiltrailer voor Transportbedrijf Nagele B.V.

Nieuwe Kögel schuifzeiltrailer voor Transportbedrijf Nagele B.V.

Nieuwe Kögel schuifzeiltrailer voor Transportbedrijf Nagele B.V.
22-10-2018 16:27 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

NAGELE - Kögel Trailers Benelux B.V. leverde afgelopen week een nieuwe schuifzeiltrailer aan Transportbedrijf Nagele B.V.

De keuze voor Kögel werd gemaakt op basis van een aantal klant specifieke wensen, en uiteraard de stabilteit en kwaliteit die zich hier ondertussen bewezen heeft. Eveneens belangrijk is de service en onderdelen ondersteuning welke gegeven kan worden vanuit Truck & Trailer.

Kögel Trailers blijft continue de focus leggen op kwaliteits verbeteringen, en blijft hier de komende jaren op innoveren zodat deze gewaarborgd blijft, want kwaliteit is voor Kögel een magisch woord. Een uitblinkend proces van Kögel Trailers is de conservering door middel van Nano Ceramic KTL coating van chassis en alle andere staal delen, hiermee loopt Kögel Trailers ver voorop en is roestvorming not done.

Transportbedrijf Nagele BV onderdeel van Koel- en vriesbedrijf Nagele BV welke zich specialiseert in het koelen en opslaan van agrarische producten, transporteert dagelijks agrarische producten door de gehele Noordoostpolder en omstreken. Daarnaast leveren ze dagelijks goederen in Belgie, Duitsland en Noord-Frankrijk.

De oplegger werd door Dirk Boer van Kögel Trailers Benelux B.V. afgeleverd aan Simon de Vries van Transportbedrijf Nagele B.V.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,983
Diesel1,629

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions