Transport Online - Zes Krone Profiliner trailers voor Sluyter Logistics

Zes Krone Profiliner trailers voor Sluyter Logistics

Zes Krone Profiliner trailers voor Sluyter Logistics
22-10-2018 11:26 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

AMSTERDAM - Afgelopen week heeft Sluyter Logsitics zes prachtige Krone Profiliners in ontvangst mogen nemen via de Krone dochter, Krone Trailer BV.
Eerdere ervaringen met het schuifzeilen product van Krone in gestuurde versie was voor Sluyter één van de redenen om ook bij deze investering weer met Krone in zee te gaan.

De opleggers zijn onder meer voorzien van een hardhouten omega vloer van 40mm, een 2 tons ondervouw laadklep en een inwendige hoogte van ca 2,75m.Sluyter Logistics is in de jaren uitgegroeid tot een logistieke dienstverlener actief op het gebied van zee- & luchtvrachtgroupage, distributievervoer, warehousing, dedicated vervoer en containertransport.

Deze activiteiten worden vanuit zeven vestigingen verzorgd door circa 275 medewerkers. Dagelijks heeft Sluyter Logistics ruim 200 eenheden op de weg. Sluyter Logistics heeft logistieke centra in Amsterdam, Apeldoorn, Assen, Rotterdam en Tilburg. Naast deze Sluyter-vestigingen heeft Sluyter Logistics een deelneming in IWS te Schiphol.

De woordvoerder van Sluyter deelt desgevraagd mee: “Eerdere ervaringen met Krone en zijn medewerkers heeft ons doen besluiten om ook deze opleggers direct bij Krone te kopen. Korte lijnen en doen wat je belooft is wat ons daarin het meest aanspreekt. Bovendien hebben ze een compleet programma die onze behoeften afdekt."Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,679
Diesel1,320

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions