Clicky

 
Transport Online - Vier Scania's LNG voor AB Transport Group

Vier Scania's LNG voor AB Transport Group

Vier Scania's LNG voor AB Transport Group
22-10-2018 09:36 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

AB Transport Group, met het hoofdkantoor in Oudeschild, Texel, nam vier nieuwe Scania R410 LNG trekkers in gebruik. De trucks zijn uitgerust met de sterke 13-liter motor met een vermogen van 410 pk en een koppel van 2.000 Nm. Dit geeft de motor voldoende trekkracht om een 40 tons combinatie vlot door het verkeer in de Benelux te trekken. De voertuigen zijn uitgevoerd met dubbele tanks die de LNG trucks meer dan voldoende actieradius geven voor hun dagelijkse taak.

AB Transport Group volgt al langer een traject naar een duurzame inzet van hun voertuigen. LNG als brandstof getuigt van visie en een sterke focus op de maatschappelijke verantwoordelijkheid van het Noord-Hollandse transportbedrijf. LNG (Liquefied Natural Gas) is vloeibaar aardgas en wint als brandstof snel aan populariteit. De actieradius van een moderne LNG truck maakt Beneluxdistributie probleemloos mogelijk. Het LNG-netwerk wordt voortdurend verder uitgebreid. De Scania gasmotoren kunnen ook moeiteloos overschakelen op bio-LNG, zodat voor de toekomst een mogelijk volgende stap naar CO2 verlaging gezet kan worden.

AB Transport Group is een moderne logistiek dienstverlener in de agri- en foodsector met vestigingen in Nederland, Duitsland, Groot-Brittannië en Frankrijk. Het wagenpark omvat 1.100 trucks en 1.800 trailers. Het bedrijf is met name gespecialiseerd in transporten van aardappelen, meel, veevoer, gekoelde foodproducten en vloeibare zuivel. Het bedrijf is, met 1.700 medewerkers, een grote speler met een dicht netwerk in Europa waardoor nog beter ingespeeld kan worden op de wensen van de klant. Dit sluit aan op de ambitie van AB Transport Group om uit te groeien tot de meest gewaardeerde logistiek dienstverlener in de food- en agriketen.

Foto's

 • Wezenberg
  Wezenberg
 • VDM Verhuur
  VDM Verhuur
 • VDM Verhuur
  VDM Verhuur
 • VDM Verhuur
  VDM Verhuur

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,951
Diesel1,572

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats
meer logistieke marktplaats