Algemeen directeur Allard Pit verlaat MAX-Repair

Algemeen directeur Allard Pit verlaat MAX-Repair
19-10-2018 10:35 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

HEERLEN - Algemeen Directeur Allard Pit verlaat per 1 november aanstaande MAX-Repair. Allard Pit was initiatiefnemer van de oprichting van MAX-Repair in 2012 en heeft met succes het huidige MAX-Repair netwerk opgebouwd. Een schadeherstelnetwerk voor zwaar materieel met landelijke dekking en in totaal 42 vestigingen.

Eric Vranken, woordvoerder namens de aandeelhouders, is Allard Pit dankbaar voor zijn inzet en volhardendheid. De franchise-organisatie zoals die nu staat en functioneert, is voor een groot deel de verdienste van Allard. Vranken bevestigt dat het vertrek van Allard Pit in goed overleg heeft plaatsgevonden. Om de lopende projecten en contacten met de franchisenemers te bewaken is Marc Stottelaar, thans directeur voor MAX-Repair in Helmond, aangesteld op tijdelijke basis. De eigenaren van MAX-Repair zullen de aankomende periode op zoek gaan naar een opvolger.

Allard Pit zal per 1 november in dienst treden in de functie van technisch directeur bij JCDecaux, wereldwijd marktleider in buitenreclame en stadsmeubilair.



Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,788
Diesel1,472

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden