Carrosserie Elenbaas heeft Nederlandse primeur met gestuurde opleggers

Carrosserie Elenbaas heeft Nederlandse primeur met gestuurde opleggers
19-10-2018 09:43 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

POORTVLIET - De eerste speciale gestuurde opleggers van Lambaret zijn onlangs door de Nederlandse importeur, Carrosserie Elenbaas uit Poortvliet, afgeleverd. L. van ’t Hof Transport, PVS Transport en Brand & Van Rhoon Transport mogen zich de trotse eigenaar van deze nieuwste generatie gestuurde opleggers met maximale binnenhoogte noemen.

De drie as gestuurde Lamberet oplegger heeft een inwendige hoogte van 2700 mm, op schotelhoogte 1100 mm. De geavanceerde nieuweling staat op 55 serie banden. Het stuursysteem is elektrisch/ hydraulisch van VSE uit Veenendaal, standaard voorzien van een centrale smering en als optie te voorzien van een automatisch lift-as systeem, met wegrijhulp op de eerste as.

Het voordeel van dit systeem voor Lamberet is dat er aan het chassis geen noemenswaardige verandering hoefden plaats te vinden. Hierdoor kon deze configuratie zo in het productieproces worden opgenomen. Het resultaat is een turn-key concept, af fabriek volledig voorzien van alle gewenste opties van de klant. Los van de inbouwvoordelen was het ook belangrijk om een beproefd systeem te integreren wat zijn waarde al bewezen had onder extreme weersomstandigheden. Bij tropische hitte en Siberische kou.

Omdat er geen aanpassingen in de vloer gedaan hoeven te worden houden deze gestuurde opleggers een zeer goede isolatiewaarde. Ze worden standaard voorzien van een FRC-certificaat.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden