Transport Online - Twee FD Gazellen binnen de Twentepoort Groep in Wierden

Twee FD Gazellen binnen de Twentepoort Groep in Wierden

Twee FD Gazellen binnen de Twentepoort Groep in Wierden
17-10-2018 11:39 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

WIERDEN - Vorig jaar was Twentepoort Logistiek al winnaar van een FD Gazellen Award, maar in 2018 mogen binnen de Twentepoort Groep zowel Twentepoort Logistiek als Twentrex zich FD Gazelle noemen. Zij horen hiermee officieel tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Het Financieel Dagblad organiseerde in 2018 voor de 15e keer de award uitreiking.

Twentepoort Logistiek en Twentrex FD Gazelle

In het lustrumjaar van de FD Gazellen mogen zowel Twentepoort Logistiek als Twentrex zich een FD Gazelle noemen. Extra bijzonder is dat beide bedrijven als onderdeel van de Twentepoort Groep bij de snelst groeiende bedrijven van Nederland horen. Transport en Logistiek staat niet stil en het wordt steeds complexer om het juiste transport te organiseren voor elke denkbare zending.

Binnen de Twentepoort Groep geloven ze in specialisme en dat is al jaren een succesformule. De bijdrage van Twentepoort Logistiek als specialist voor transport naar Oost-Europa en Centraal Azië en Twentrex als specialist op spoedtransport heeft geresulteerd in een gezond en renderend bedrijf.

Dit jaar een extra kers op de taart door met twee bedrijven door het Financieel Dagblad als FD Gazelle aangewezen te zijn. Een beloning voor het gehele team logistieke professionals welke dagelijks efficiënte maatwerkoplossingen bieden voor alle logistieke vragen van klanten.

Aangescherpte criteria

Dit jaar wordt de award voor de 15e keer uitgereikt. Om relevant te blijven, zijn de criteria aangescherpt. De aanpassingen ten opzichte van vorig jaar zijn onder andere een verhoogde ondergrens voor deelname, maar ook worden winstmarge en personeelsgroei meegewogen in de rangschikking.

Het belangrijkste criterium om een FD Gazelle te zijn is een omzetgroei van minimaal twintig procent over een periode van drie jaar. Het Financieel Dagblad heeft ondanks de aangescherpte criteria dit jaar Twentepoort Logistiek en Twentrex aangewezen.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,687
Diesel1,267

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions