Transport Online - Daf XF 480 voor FH Transport

Daf XF 480 voor FH Transport

Daf XF 480 voor FH Transport
16-10-2018 15:30 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

OPENDE - Daar ging weer een XF 480 Super Space Cab “On the road again”. Dit keer mocht Bedrijfswagen Service Friesland de sleutels overhandigen aan Frans en Lucie Hoekstra van FH Transport in Opende. F.H.-transport rijdt met deze prachtige DAF voor G.G. de Vries in Minnertsga. De XF is uitgerust met een PACCAR MX-13 motor Euro 6 uitlaatemissie. Hierdoor is de XF 480 comfort de nieuwste milieueisen.

De DAF XF 480 FT 4x2 heeft een Aeropakket met een mooie ruime Super Space Cab en een lucht geveerde cabine cabineophanging. Met om te beginnen een Super Air chauffeursstoel. En een koellade en opberglade. De XF 480 schakelt zuinig en soepel met een geautomatiseerde TraXon versnellingsbak met 12 versnellingen. De achteras reductie met een achteras verhouding van 2.21. Waar door er met een bijzonder laag toerental wordt gereden wat weer resulteert in een erg laag brandstofverbruik.

De kleurafwerking van het cabine interieur is Dark Sand met decoratie kleur Piano Black. De DAF XF 480 heeft een automatische klimaatregeling in de cabine. En een standverwarming met restwarmtepomp en 7-daagse timer.

De XF 480 is uitgerust met ledkoplampen. Met led dag- en bocht verlichting en mistlampen heeft de DAF XF een duidelijk ruim zicht. Met bovenop de Super Space Cab nog een paar mooie Skylights en een stand airco is de XF 480 met zijn mooie zwarte cabinekleur een plaatje om te zien!

Voor de veiligheid heeft de DAF XF 480 een DAF Night Lock. Een Lane Departure Warning Systeem en een Voertuigstabiliteitsregeling (VSC). Hierbij nog een achteruitrijsignalering en een SCM-alarmsysteem.

Foto's

 • J.Roeland
  Hans de Waal
 • Simons Transport
  Simons Transport
 • Jowitra
  Jowitra
 • C. Timmer Transport
  C. Timmer Transport

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,836
Diesel1,505

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions