Clicky

 Henk Wijngaard loopt weg bij concert Shania Twain

Henk Wijngaard loopt weg bij concert Shania Twain
12-10-2018 13:56 | Binnenland | auteur ANP

EMMEN - Zanger Henk Wijngaard heeft donderdagavond al na tien minuten het concert van Shania Twain in de Ziggo Dome verlaten. Hij was bij aanvang van het concert al teleurgesteld in de tribuneplaatsen die hij had gekregen van Mojo. De concertorganisator noemt Wijngaards reactie erg jammer. Het aanbieden van gratis vipkaarten was goedbedoeld, reageert de woordvoerster van Mojo vrijdag.

Henk Wijngaard had gehoopt zijn familielid te ontmoeten. Maar hij vond de aangeboden zitplaatsen veel te ver verwijderd van zijn nichtje, de dochter van zijn halfbroer. "Ik zat op de bovenste verdieping. Ze stond ver van mij vandaan op het podium", zei Wijngaard op Radio 1. "Als je haar wilt zien, pak dan YouTube, dan zie je haar van dichtbij", vervolgt Wijngaard. "Ik had een verrekijker moeten meenemen."

Wijngaard, bekend van de hit Met de vlam in pijp, kreeg in mei dit jaar vipkaarten van Mojo aangeboden nadat hij in de media uit de doeken had gedaan dat hij had ontdekt dat zijn vader de opa was van Shania Twain. De vader van de Canadese superster werd geboren uit een buitenechtelijke relatie van de vader van Wijngaard. De twee verre familieleden hebben elkaar nooit gezien.

Wijngaard: "Mijn halfbroer, haar vader, is al in 1998 overleden. Daarmee was mijn zoektocht ten einde. Ik wilde naar een concert van Shania Twain om dit af te sluiten, als het laatste puzzelstukje. Ik wilde graag naar een concert in de hoop dat ik misschien een gesprek met haar kon hebben. Natuurlijk lukt dat niet, dat weet je van tevoren."

Mojo noemt het vroegtijdige vertrek en de teleurstelling van hun gast Henk Wijngaard erg jammer. Volgens de woordvoerster van Mojo had Wijngaard een plek op de Live Avenue, de vip-boulevard van de Ziggo Dome. "De beste stoelen 'in the house'. We hadden begrepen dat het zijn grote wens was om bij het concert van Shania Twain te kunnen zijn", zegt de woordvoerster. "We konden hem gratis kaarten aanbieden, maar als concertorganisatie kunnen we geen ontmoeting met de artiest regelen. Hij is nu teleurgesteld, maar we hebben het goed bedoeld." (ANP)

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,103
Diesel1,924

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions