Transport Online - Drugsafval Elst leidt naar drugslab in Haaren

Drugsafval Elst leidt naar drugslab in Haaren

Drugsafval Elst leidt naar drugslab in Haaren
11-10-2018 22:36 | Binnenland | auteur ANP

HAAREN - De ontdekking van een bestelwagen met drugsafval in Elst (Gelderland) heeft de politie geleid naar een drugslab in het Brabantse Haaren. Het drugslab werd ontdekt in een voormalig klooster op landgoed Haarendael, aldus de politie.

De politie laat weten dat er niemand is aangetroffen in het drugslab. De politie bewaakt het klooster in de nacht van donderdag op vrijdag. De ontmanteling van het drugslab zal vrijdag plaatsvinden.

Het voormalig grootseminarie Haarendael is een rijksmonument aan de N65 tussen Den Bosch en Tilburg. Het is eigendom van zorginstelling Cello dat de gebouwen verhuurde. Sinds de zomer staat het oude klooster weer te koop.

De vrachtwagen met drugsafval werd woensdag aangetroffen in een woonwijk in Elst. Er stonden ongeveer 25 vaten met drugsafval in het voertuig.

De afgelopen dagen zijn er meerder meldingen geweest van vrachtwagens met drugsafval die criminelen in woonwijken achterlaten. In het weekeinde gebeurde dat twee keer in Eindhoven en dinsdag in Nijmegen.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,678
Diesel1,307

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions