Vrachtwagenchauffeur kijkt te diep in glaasje en raakt vrachtwagen 'kwijt'

Vrachtwagenchauffeur kijkt te diep in glaasje en raakt vrachtwagen 'kwijt'
10-10-2018 11:25 | Buitenland | auteur Redactie [FE]

LUDWIGSHAFEN/SCHWEGENHEIM - Afgelopen zaterdag moest een 45-jarige vrachtwagenchauffeur in Schwegenheim een vrachtje lossen. Na zijn werk stuurde zijn navigatie hem naar een onbekende plek waar hij, om zichzelf te belonen voor zijn harde werk, in een onbekend restaurant iets te diep in het glaasje heeft gekeken.

Wat er daarna gebeurde weet niemand. De vrachtwagenchauffeur werd de volgende ochtend volledig gedesoriënteerd wakker in Ludwigshafen, zonder zijn vrachtwagen en in de jas van iemand anders.

Er was geen spoor van zijn vrachtwagen. Met een behoorlijke kater klopte de man aan bij het politiebureau in Ludwigshafen om hem te helpen zijn vrachtwagen te traceren.

de politie probeerde zijn route te reconstrueren, aanvankelijk zonder succes. Pas toen de politie een kaart tevoorschijn haalde wist de man ineens weer dat hij door Landau gereden was. De plaatselijke politie wist uiteindelijk zijn vrachtwagen te traceren, op 23 kilometer afstand van Ludwigshafen op een parkeerterrein in Schwegenheim.

Dolblij werd de chauffeur naar zijn vrachtwagen gebracht vanwaar hij maandag weer verder kon reizen.

Wat er tussen Schwegenheim en Ludwigshafen is gebeurd zal waarschijnlijk voor altijd een mysterie blijven...

Truckoccasions

Rijverboden
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier