Clicky

 
Transport Online - Inwoners Oss in stadion bijeen voor herdenking spoorwegdrama

Inwoners Oss in stadion bijeen voor herdenking spoorwegdrama

Inwoners Oss in stadion bijeen voor herdenking spoorwegdrama
08-10-2018 16:53 | Binnenland | auteur ANP

OSS - In het stadion van TOP Oss hebben zich maandagmiddag honderden inwoners van Oss verzameld voor een samenkomst naar aanleiding van het tragische spoorwegongeluk dat vorige maand vier kinderen het leven kostte. De inwoners van Oss kunnen in het stadion rechtstreeks de bijeenkomst volgen die de gemeente voor genodigden heeft georganiseerd in Theater De Lievekamp. Op het voetbalveld staat een groot scherm.

De poorten van het stadion gingen om 15.00 uur open en de eerste belangstellenden namen direct een plekje op de tribunes. Een deel van de stadiontribune is gereserveerd voor leerlingen van basisschool De Korenaer, de school van de slachtoffers van het ongeluk. De leerlingen en ouders arriveerden samen bij het stadion.

De gemeente bevestigt dat er signalen zijn dat de bezoekers van de bijeenkomst in het stadion na afloop een stille tocht willen houden naar de plek waar het drama zich afspeelde. Een woordvoerder zegt dat de politie en verkeersregelaars een eventuele spontane tocht zullen begeleiden.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,179
Diesel2,059

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats