Clicky

 
Transport Online - Miljoenste Volvo FH uitgereikt aan Gesuko

Miljoenste Volvo FH uitgereikt aan Gesuko

Miljoenste Volvo FH uitgereikt aan Gesuko
04-10-2018 11:45 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

HANNOVER - Het vlaggenschip van Volvo Trucks, de Volvo FH, viert dit jaar zijn 25e verjaardag en is een van de grootste succesverhalen ooit uit de vrachtwagensector. recentelijk heeft deze gevierde vrachtwagen opnieuw een belangrijke mijlpaal bereikt. Op 19 september heeft Claes Nilsson, President van Volvo Trucks, de miljoenste geproduceerde Volvo FH afgeleverd aan een trotse klant op de IAA-beurs in Hannover (Duitsland).

"We rijden al sinds 1976 met Volvo-vrachtwagens en de Volvo FH is alsmaar beter geworden. Van bij het begin werd duidelijk dat we een erg toekomstgericht merk hadden gekozen. We vielen niet alleen voor de rendementsfocus van de uiterst performante versnellingsbak en motorsystemen van de Volvo FH, maar waren ook erg onder de indruk van zijn rijgedrag en veiligheidsniveau. "Petje af voor de ingenieurs die dit realiseren", aldus Marco Reinhard, eigenaar en CEO van Gesuko, een specialist in koeltransport, gevestigd in Bad Hersfeld, op 200 kilometer van Hannover.

Het vrachtwagenpark van Gesuko bestaat volledig uit Volvo's en nu verwelkomt de onderneming de nieuwste aanvulling op het gamma. De nieuwe vrachtwagen, een Volvo FH 25 Year Special Edition in Crimson Pearl, heeft een extra hoge slaapcabine, een botswaarschuwing en Volvo Dynamic Steering.

"Met de Volvo FH hebben we onze grenzen al meermaals verlegd en hebben we nieuwe mogelijkheden gecreëerd voor een winstgevend, efficiënt en veiliger transport met een alsmaar lagere milieu-impact. De miljoenste Volvo FH afleveren aan een trouwe klant die al 25 jaar met onze vrachtwagens rijdt, is een fantastische mijlpaal in een fabelachtige reis," verklaarde Claes Nilsson, President van Volvo Trucks. 

Foto's

 • Lelieveld Transport
  Lelieveld Transport
 • DHL
  DHL
 • CSE
  CSE
 • CSE
  CSE
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,008
Diesel1,960

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden