Clicky

 Frigo Group Transport en PART bundelen krachten

Frigo Group Transport en PART bundelen krachten
04-10-2018 08:46 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

NIEUW-VENNEP - In navolging van PART Steel Distribution BV eerder dit jaar, heeft Frigo Group Transport (FGT) zich per 1 oktober 2018 ook versterkt met PART International Logistics BV.

“De krachtenbundeling past in onze strategie om de slagkracht van FGT te versterken”, vertelt Hans van den Heuvel, eigenaar van PART Holding BV én managing director en mede-eigenaar van FGT. “Beide logistieke bedrijven zijn gevestigd in Geldermalsen en vullen elkaar goed aan: FGT is gespecialiseerd in geconditioneerd transport, PART International in ongeconditioneerd transport naar met name Frankrijk.”

Toegevoegde waarde

Ook Margreet van Elderen, mede-eigenaar van FGT, denkt dat de overname de actieradius van de logistieke dienstverlener zal vergroten. “Niet alleen in de breedte, maar zeker ook in de diepte. Door de toegevoegde waarde voor onze klanten verder te vergroten, willen we onze positie in de markt op alle fronten versterken.”

Van den Heuvel: “De krachtenbundeling biedt synergie- en efficiencyvoordelen. Investeren in de duurzaamheid en kwaliteit van het wagenpark wordt nog aantrekkelijker.”

Net als zusteronderneming Frigo Group Logistics is Frigo Group Transport onderdeel van de Frigo Group, die met vrieshuizen in Nieuw-Vennep en ’s-Heerenberg gespecialiseerd is in de opslag en het transport van gekoelde en diepgevroren levensmiddelen.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,174
Diesel1,974

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats