SEGRO tekent nieuw contract met API Foils in Hoofddorp

SEGRO tekent nieuw contract met API Foils in Hoofddorp
03-10-2018 09:42 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

AMSTERDAM - SEGRO, belegger en ontwikkelaar van logistiek en industrieel vastgoed, heeft een nieuwe, langjarige huurovereenkomst getekend met API Foils op SEGRO Park Amsterdam Airport. API Foils is een fabrikant en distributeur van hot- en cold foils die merkhouders helpt de uitstraling van hun verpakking en merkbeleving te optimaliseren. API Foils opereert vanuit dertien locaties in Europa, Amerika en Azië. Zij zullen dit nieuwe warehouse gaan gebruiken voor de distributie van hun producten.

De tweede fase van SEGRO Park Amsterdam Aiport, dat de BREEAM Excellent status heeft behaald, wordt later deze maand opgeleverd. Over de verhuur van de resterende units zijn op dit moment onderhandelingen gaande.

Door de goede verbindingen met de A4, de A5 en de direct daarop aansluitende snelwegen, is dit een belangrijke locatie voor de logistieke markt. Korte afstanden naar de luchthaven en ook naar de havens van Amsterdam en Rotterdam maken dit project aantrekkelijk.

Tijs Derison, Head of Benelux bij SEGRO: “Wij zijn blij deze overeenkomst met API Foils aan te kunnen gaan. Het is voor SEGRO altijd belangrijk om in te kunnen spelen op wat de klant nodig heeft, en met deze units op SPAA kunnen wij een optimale locatie bieden qua infrastructuur in combinatie met een kwalitatief hoogwaardig, modern en duurzaam pand dat goed uitgerust is op de specifieke wensen van API Foils en klaar is voor een lange samenwerking.”

Oskar Schnitzer, Head of Regional Sales API Foils: “Wij zijn blij met deze locatie nabij Schiphol. Om een optimale klantenservice neer te kunnen zetten in deze regio, moeten wij op de beste plekken gevestigd zijn en SEGRO kan ons dat bieden. Wij hechten veel waarde aan hun inzichten en flexibiliteit, in combinatie met altijd duurzaam en innovatief vastgoed.”

Momenteel worden de units 1 t/m 6 van SEGRO Park Amsterdam Airport afgerond. Dit zijn kleinere units van tussen de 1.500 en 10.000 m2. Inmiddels is ook gestart met de bouw van LC 2 en 3 van elk ca. 10.000 m2. Daarnaast zal SEGRO op korte termijn beginnen met de ontwikkeling van een nieuw logistiek complex van ca. 45.000 vierkante meter op het onlangs aangekochte perceel op bedrijventerrein De Blakt in Venray.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,759
Diesel1,464

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden