Clicky

 
Transport Online - Eerste van drie nieuwe DAF FTM afgeleverd aan Ter Linden Transport

Eerste van drie nieuwe DAF FTM afgeleverd aan Ter Linden Transport

Eerste van drie nieuwe DAF FTM afgeleverd aan Ter Linden Transport
02-10-2018 18:50 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

DOETINCHEM - Bakker Bedrijfswagens Doetinchem heeft aan Ter Linden Transport de eerste van drie prachtige Truck of The Year 2018 FTM DAF XF 530 SSC zwaartransport trekkers met de sterke Paccar MX 13 530 pk motor en TraXon 16 automatisch schakelende versnellingsbak.

Verder is deze DAF FTM voorzien van 120 ton remmen, zwaartransport schuifschotel, SB kisten en tank opbouw en voor chauffeur Theo van alle denkbare gemakken voorzien.

De truck zal worden ingezet voor onder andere het vervoer van torens voor windmolens.

Ter Linden Transport, gevestigd in Doetinchem, is een toonaangevende dienstverlener die jaarlijks meer dan 200 windturbines vervoert in heel Europa.

Het transport over de weg van de onderdelen van windturbines, torens tot 100 meter hoog, rotorbladen van 65 meter en machinehuizen van meer dan 80 ton vergt maanden nauwkeurige planning.

Zeker wanneer het transport plaatsvindt via verschillende Europese landen, is tijdige voorbereiding vereist. Europa kan een handelsgebied zijn, maar in elk land zijn er verschillende regels voor speciaal transport.

Ter Linden begon als een sleep- en reddingsbedrijf voor vrachtwagens en is sinds begin jaren negentig gespecialiseerd in het transport van windturbines. De prominente gele vrachtwagens en verschillende soorten aanhangwagens, die de meeste speciaal voor ons zijn ontworpen, waardoor ze de meeste windturbinecomponenten die tegenwoordig op de markt zijn, kunnen vervoeren.

Foto's

 • Kivits Drunen
  Kivits Drunen
 • Versteijnen
  Versteijnen
 • Smilda
  Smilda
 • Van Keulen Transport
  Van Keulen Transport

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,201
Diesel2,072

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden