Bergingsbedrijf Wielsma uit Apeldoorn overgenomen door Van Eijck Groep

Bergingsbedrijf Wielsma uit Apeldoorn overgenomen door Van Eijck Groep
02-10-2018 10:27 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie [FE]

GILZE/APELDOORN - Van Eijck Groep BV uit Gilze heeft met ingang van 1 oktober 2018 een volledig belang in Wielsma Internationale Autoservice BV uit Apeldoorn. Dat hebben beide partijen bekendgemaakt. Wielsma blijft gewoon als Wielsma Internationale Autoservice opereren.

Het bedrijf behoudt daarbij zijn, internationaal gevestigde, naam; ook voor de werknemers verandert er niets. De (inter)nationale zware bergings- en repatriëringsactiviteiten van Wielsma Internationale Autoservice worden met dezelfde passie voor bergingsactiveiten, zoals Wielsma die 54 jaar ten toon spreidde, en onder de bestaande naam voortgezet.

De deelname van de Van Eijck Groep BV in Wielsma Internationale Autoservice BV zal de positie van beide organisaties op het gebied van zware internationale bergings- en repatriëringswerkzaamheden versterken.

Wielsma Internationale Autoservice BV is in 1964 opgericht door de heer Wielsma Sr. en werd voortgezet door de broers Wytze en Hans Peter Wielsma. Het bedrijf Wielsma is uitgegroeid tot een internationaal opererend bergingsbedrijf van vrachtwagens en autobussen.

In heel Europa worden bergingen van met name Nederlandse vrachtwagens en autobussen gecoördineerd en worden de auto’s vervolgens gerepatrieerd. Wielsma’s opdrachtgevers zijn verzekeraars, busmaatschappijen, internationale transportbedrijven en fleetowners.

Van Eijck Groep BV is in 1969 opgericht door de heer J. van Eijck Sr. en daarna voortgezet door Max van Eijck. Van Eijck ’s activiteiten bestaan uit berging en pechhulp-activiteiten binnen Nederland van zowel personen- als vrachtwagens. Ook voor internationale bergings- en repatriëringsactiviteiten is Van Eijck een begrip. Om de service aan de gestrande automobilist in binnen- en buitenland te vergroten, werkt van Eijck Groep BV intensief samen met Rentrunner BV. Deze organisatie verzorgt in binnen- en buitenland vervangend vervoer.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden