Transport Online - Felix Meurders blijft voorlopig Spijkers met Koppen presenteren

Felix Meurders blijft voorlopig Spijkers met Koppen presenteren

Felix Meurders blijft voorlopig Spijkers met Koppen presenteren
01-10-2018 20:14 | Showbizz | auteur ANP

HILVERSUM - Felix Meurders blijft voorlopig toch het radioprogramma Spijkers met Koppen presenteren, meldt BNNVARA. Eerder werd gezegd dat de 72-jarige Meurders moest plaatsmaken voor een nieuwe presentator omdat NPO een jonger publiek wil aanboren. Maar nu komt de NPO daar op terug.

Op zijn gedwongen vertrek kwam veel kritiek. Meurders zelf wil ook niet weg. Hij presenteert het programma al 24 jaar, waarvan de laatste jaren samen met Dolf Jansen.

De NPO zegt samen met Meuders te hebben gezocht naar een andere tijd waarop hij op de radio te horen zou kunnen zijn. BNNVARA laat weten: ,,Vandaag is duidelijk geworden dat we daar op korte termijn geen concreet uitzicht op hebben. Vandaar ons gezamenlijk besluit dat Felix dit programma blijft presenteren totdat een nieuw radioslot gevonden is. Wij gunnen Felix met zijn grote staat van dienst een mooie plek op de Nederlandse publieke radio.''

Meurders zelf is blij en opgelucht dat hij het programma mag blijven presenteren. ,,Eindelijk is de periode van onzekerheid voorbij. Dank aan iedereen die me heeft gesteund. Ik ben heel blij met dit besluit."

Spijkers met Koppen, dat aanstaande zondag het dertigjarig jubileum viert in Carré, doet het vooral erg goed onder iets oudere luisteraars. Het jubileum wordt live uitgezonden tussen 16.00 en 18.00 uur bij BNNVARA op NPO Radio 2.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,826
Diesel1,499

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions