Clicky


Kraanbedrijf Kielstra overgenomen door eigenaar A-Ware

Kraanbedrijf Kielstra overgenomen door eigenaar A-Ware
27-09-2018 12:28 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

HEERENVEEN - Kraanbedrijf Kielstra uit Heerenveen is recentelijk overgenomen door Jan Anker, eigenaar van Koninklijke A-Ware Foodgroup. Dat blijkt uit recente Kamer van Koophandel gegevens.

Volgens de Kamer van Koophandel heeft de overname begin augustus al plaatsgevonden.

Bij Kielstra was donderdagmiddag niemand bereikbaar voor een toelichting op de overname. Ook bij A-Ware was er niemand bereikbaar voor commentaar.

Kielstra Kraanverhuur is gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitvoeren van hijswerkzaamheden in de bouw, olie en gas, industrie en infrastructuur. Kielstra beschikt over mobiele telescoopkranen (35-220 ton), torenkranen (30-60 m) en een scala aan eigen specialisten en hulpmateriaal. 

Begin jaren zestig startte Lammert Kielstra in het Friese Garyp het kraanbedrijf L. Kielstra Kraanverhuur. Hij zag de mogelijkheden en voordelen van een mobiele kraan en besloot daarom zelf één naar eigen wens te bouwen. Hiermee was Lammert Kielstra één van de eersten in Noord-Nederland met een eigen mobiele kraan.

In de jaren die volgden is Kielstra Kraanverhuur op een verantwoorde manier gegroeid tot het allround kraanbedrijf wat het vandaag de dag is. Inmiddels is de derde generatie van de familie Kielstra bij het bedrijf werkzaam.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 5 juni t/m zondag 11 juni

Alle Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,962
Diesel1,642

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions