Clicky

 
Transport Online - LAG presenteert onderlosser op de IAA

LAG presenteert onderlosser op de IAA

LAG presenteert onderlosser op de IAA
26-09-2018 10:49 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

HANNOVER - De Belgische tanker specialist LAG Trailers betreedt de onderlosser-markt opnieuw. De eerste serie voertuigen vond zijn weg al naar een afnemer. Het bedrijf lanceerde het nieuwe voertuig op de IAA-beurs in Hannover in hal 25 op stand B61.

LAG Trailers is in de BeNeLux markt een leidende speler op de Europese kiepbulkoplegger markt. De productie van de onderlosser kon niet langer uitblijven.

“Het moment is nu”, vermeldt LAG Trailers CEO Alan Zhang. “Deze markt heeft een groot potentieel. Het maakt ook simpelweg deel uit van het LAG DNA. Ons bedrijft biedt al een brede selectie van voertuigen aan voor het vervoer van bulkgoederen. Wij zijn daarom ook zeer trots om het hier op het grootst mogelijke platform voor te stellen, de IAA-beurs in Hannover.”

LAG Trailers geeft aan dat de eerste serie al verkocht werd met geplande levering op het eind van dit jaar.

De Belgische producent nam zijn tijd om de herintrede in de markt succesvol aan te pakken en heeft bijgevolg vertrouwen in het competitief ontwerp van de nieuwe onderlosser. Het bedrijf kan dan ook bogen op meer dan 40 jaar ervaring in de productie van onderlossers.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,008
Diesel1,960

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden