Clicky


Geuze Transport in de run voor Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar

Geuze Transport in de run voor Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar
25-09-2018 11:30 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

SINT-ANNALAND - Zeeland Business heeft vandaag de drie finalisten die kans maken om Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar te worden, bekendgemaakt. Geuze Transport uit Sint-Annaland is één van de drie bedrijven. De finalisten zijn geselecteerd rondom het thema van dit jaar: ‘HR Beleid’. De winnaar wordt bepaald door een vakjury gecombineerd met publieksstemmen. Maandag 8 oktober wordt bekend welke finalist er met de award vandoor gaat.

De selectiecommissie heeft uit ruim tachtig nominaties de volgende bedrijven gekozen: Geuze Transport uit Sint-Annaland, ITN Groep uit Nieuwdorp en TMC Wonen met vestigingen in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom.

Ook dit jaar wordt de winnaar bepaald door een vakjury gecombineerd met publieksstemmen.

Elk jaar wordt de Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar Award uitgereikt om een Zeeuws familiebedrijf in het zonnetje te zetten. De award is in het leven geroepen nadat bekend werd dat Zeeland het grootst aantal familiebedrijven van Nederland heeft. Familiebedrijven vormen een belangrijke spil in de Zeeuwse economie.

De jury bestaat uit Wilco Sinke (Sinkegroep, winnaar vorig jaar), Roberto Floren (Neyenrode) en Jo Annes de Bat (Provincie Zeeland). De winnaar wordt maandag 8 oktober bekendgemaakt in de Mythe in Goes. De organiserende partijen, Zeeland Business, Baker Tilly Berk, de Zeeuwse Rabobanken en Adriaanse van der Weel advocaten, stellen gezamenlijk een prijzenpakket ter waarde van enkele duizenden euro’s samen.