Transport Online - P&O Ferrymasters sluit contract met Kingspan

P&O Ferrymasters sluit contract met Kingspan

P&O Ferrymasters sluit contract met Kingspan
25-09-2018 10:01 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

AMSTERDAM - P&O Ferrymasters heeft een vijfjarig contract ter waarde van maximaal 115 miljoen euro binnengehaald. P&O gaat voortaan alle logistiek voor Kingspan Insulated Panels verzorgen, een fabrikant in innovatieve bouwproducten.

Het contract, dat minimaal drie jaar zal duren met een optie van verlenging met twee jaar, zal naar verwachten 28.000 ladingen per jaar omvatten en zal de distributie van Kingspan-producten voor de gehele Britse markt omvatten. Het contract is een bevestiging van een al meer dan 25 jaar durende relatie tussen de twee bedrijven.

P&O Ferrymasters zal ook verantwoordelijk zijn voor het logistieke proces op locatie in drie productiecentra van Kingspan in Walsall, Holywell en Malton.

Mark Mulder, directeur contractlogistiek bij P&O Ferrymasters reageert op het verworven contract: "We zijn verheugd om onze relatie met Kingspan Insulated Panels uit te breiden, een bedrijf dat onze toewijding aan innovatie, milieuduurzaamheid en klantenservice deelt. De wereld wordt steeds complexer en we zijn op ons best wanneer we de moeilijkste logistieke uitdagingen voor onze klanten kunnen oplossen."

"Eén van onze grote concurrentievoordelen is dat we een eigen platform hebben voor onze klanten, waardoor ze elke zending vanaf de pick-up tot het afleverpunt kunnen volgen. En ons Fr8Manager Transport Management System levert wereldwijde transparantie en geeft een ongekend niveau van real-time zichtbaarheid door de supply chain, waardoor we het gebruik van middelen kunnen optimaliseren en de efficiëntie kunnen verbeteren."

Het nieuws bouwt voort op een gestage groeiperiode voor P & O Ferrymasters, die deze zomer de uitbreiding van zijn logistieke netwerk naar Turkije heeft aangekondigd en de capaciteit van zijn trein in Poznan-Rotterdam heeft verhoogd.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,671
Diesel1,307

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions