Clicky

 Vrachtwagen botst op botsabsorber op A28

Vrachtwagen botst op botsabsorber op A28
21-09-2018 08:43 | Ongevallen | auteur Redactie [FE]

NUNSPEET - Op de A28 bij Nunspeet is in de nacht van donderdag op vrijdag een vrachtwagen op een botsabsorber gereden bij wegwerkzaamheden. Het ongeval gebeurde omstreeks kwart voor twee op de rijbaan richting Amersfoort.

Vanwege maaiwerkzaamheden was de rechterrijstrook afgesloten. De botsabsorber was op ongeveer 150 meter afstand van de maaiwerkzaamheden als buffervoertuig. Het voertuig reed stapvoets mee met de rijdende werkzaamheden. De chauffeur klapte op de botsabsorber, waardoor deze ruim 100 meter verder terechtkwam en daarbij ook allerlei voorwerpen zoals kegels verloor.

De bestuurster van de botsabsorber is door ambulancepersoneel ter plaatse nagekeken. Ze hield nekklachten over aan het ongeval. Ze hoefde uiteindelijk niet mee naar het ziekenhuis.

Volgens omstanders is de chauffeur aangehouden omdat hij zou hebben gedronken. De politie ontkent dat de man is aangehouden maar sluit niet uit dat dit op een later tijdstip alsnog gebeurd, meldt een woordvoerdster van de politie vrijdagochtend. Ook kon zij niet bevestigen dat de man had gedronken.

Vanwege het ongeval is de rijbaan richting Amersfoort enkele uren afgesloten geweest. Rijkswaterstaat stelde een omleiding in voor het verkeer vanaf knooppunt Hattemerbroek via de A50 en A1. De botsabsorber kon op eigen kracht verder rijden naar de volgende afslag (kleine kilometer verderop). De vrachtwagen moest worden geborgen door een bergingsbedrijf.

 

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,174
Diesel1,974

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats