Clicky

 
Transport Online - Voorarrest van Jos B. met 90 dagen verlengd

Voorarrest van Jos B. met 90 dagen verlengd

Voorarrest van Jos B. met 90 dagen verlengd
20-09-2018 17:21 | Binnenland | auteur Redactie [FE]

MAASTRICHT - De raadkamer gevangenhouding van de rechtbank Limburg heeft vandaag de voorlopige hechtenis van Jos B. met 90 dagen verlengd.

Naar het oordeel van de raadkamer bestaan er ernstige bezwaren tegen Jos B. voor de feiten waarvan hij verdacht wordt. Er is dus meer dan alleen een verdenking dat hij zich jegens Nicky Verstappen schuldig heeft gemaakt aan een levensdelict, een zedendelict en een delict tegen de persoonlijke vrijheid. Daarnaast zijn er ernstige bezwaren tegen Jos B. gerezen voor het bezit van kinderporno.

Naar het oordeel van de raadkamer zijn er ook redenen om Jos B. langer vast te houden. Niet alleen is de rechtsorde ernstig geschokt door de feiten waarvan Jos B. verdacht wordt, maar de rechtbank vreest ook voor vlucht en voor herhaling als Jos B. op vrije voeten zal worden gesteld.

Na deze termijn van 90 dagen moet de strafzaak voor de eerste keer bij de rechtbankop zitting komen. Op dit moment is nog niet te zeggen of de zaak dan inhoudelijk behandeld zal worden of pro forma, meldt de rechtbank.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,084
Diesel2,084

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden