Clicky

 
Transport Online - Koole Terminals neemt Odfjell Terminals Rotterdam over

Koole Terminals neemt Odfjell Terminals Rotterdam over

Koole Terminals neemt Odfjell Terminals Rotterdam over
20-09-2018 16:26 | Haven Nieuws | auteur Redactie [FE]

ROTTERDAM - Koole Terminals heeft op 20 september 2018 Odfjell Terminals Rotterdam overgenomen. De terminal wordt geïntegreerd in het Koole-netwerk en zal verder gaan onder de naam Koole Tankstorage Botlek.

John Kraakman, CEO van Koole Terminals: “We zijn verheugd om deze terminal toe te voegen aan Koole. De mogelijkheden die de overname biedt, past goed bij onze ambitie om onze klanten nog beter te bedienen.”

Koole Tankstorage Botlek vormt met de bestaande terminals Koole Tankstorage Pernis en Koole Tankstorage Minerals een sterk netwerk in de Rotterdamse haven. Een netwerk dat sterke onderlinge synergie vertoont. De overname past daarom goed in de lange termijn groeistrategie van Koole Terminals.

Deze acquisitie geeft ons bovendien de mogelijkheid om onze positie in de circulaire economie verder uit te breiden door de opslag van duurzame grondstoffen en productie van biobrandstoffen.

Door de overname groeit Koole Terminals van 2,2 naar 3,8 miljoen kubieke meter opslagcapaciteit.

Koole Tankstorage Botlek slaat zowel chemische als minerale olieproducten op. Tevens beschikt het over een PID-faciliteit, die onafhankelijke productdistillatiediensten levert.

Koole Terminals is een liquid bulk tankopslagbedrijf met het hoofdkantoor in Zaandam. Koole Terminals exploiteert na de overname 3,8 miljoen kubieke meter opslagcapaciteit op negen terminals in drie landen en heeft een aanvullende vloot van binnenvaartschepen en coasters om haar klanten te bedienen.

Foto's

  • J.Roeland
    KLG EUROPE

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,959
Diesel1,576

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats